CNM kansainväliset sivut

Iso-Britannia www.naturopathy-uk.com
Irlanti www.naturopathy.ie
Norja www.cnmnorway.no
Yhdysvallat www.asnh.us

 

Sosiaalinen media

Facebook www.cnmfinland.fi/fb
Twitter www.twitter.com/collegenatmed

Jos haluat yhteistietosi listallemme, niin ota yhteyttä info@cnmfinland.fi

Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

Luontaistuote Apila on Imatralla toimiva perheyritys. Luontaistuotteiden ja luontaiskosmetiikan ohella Terveys-Apila myy erilaisia superfoodeja. Nettikauppa perustettin vuonna 2008. Täältä löydät erittäin kattavan valikoiman laadukkaita luontaistuotteita.

Suomen ravintoterapiayhdistys on vuonna 2005 perustettu yhdistys, joka ylläpitää, edistää ja valvoo jäsenien ammatitaitoa. 

Luonnonlääketieteen Keskusliitto RY:n tavoitteena on vaikuttaa yhteiskunnallisesti niin, että luontaishoitajat voivat toimia tunnustettuna osana kansalaisten terveyden- ja hyvinvoinnin ylläpidossa ja edistämisessä. LKL ylläpitää listaa hyväksymistään alan kouluttajista ja koulutetuista terapeuteista.

raakatoriRaakatori.fi on suomalainen ekoruoan verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita raaka-aineita tuoreena suoraan suomalaisilta tuottajilta sekä monipuolisen valikoiman laadukkaita ulkomaalaisia tuotteita. Raakatorilla jaetaan myös kattavasti tietoa tuottajista sekä myydyistä tuotteista. Tuotevalikoimaan kuuluu runsaasti luomuvihanneksia ja -hedelmiä, versoja ja yrttejä, pähkinöitä, mausteita, kylmäpuristettuja öljyjä, gluteenittomia tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa ja kodin ekologisia puhdistustarvikkeita. CNM oppilaat saavat -10% ostoskorin loppusummasta