Print Recipe
Kurpitsakeitto
Servings
Ingredients
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 keskikokoinen kurpitsa
  • 2 pilkottua porkkanaa
  • 1 pilkottu sipuli
  • 2.5 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 tl kanelia
  • 6 dl kasvislientä
  • 6 dl vettä
  • 1 laakerinlehti
  • Merisuolaa ja pippuria
Servings
Ingredients
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 keskikokoinen kurpitsa
  • 2 pilkottua porkkanaa
  • 1 pilkottu sipuli
  • 2.5 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 tl kanelia
  • 6 dl kasvislientä
  • 6 dl vettä
  • 1 laakerinlehti
  • Merisuolaa ja pippuria
Instructions
  1. Kuullota sipulit pannulla oliiviöljyssä. Älä kuitenkaan ruskista.
  2. Lisää kurpitsa- ja porkkanalohkot ja jatka kypsentämistä.
  3. Lisää inkivääri, neste, kaneli ja laakerinlehti.
  4. Keitä vihanneksia, kunnes ne ovat pehmeitä.
  5. Nosta laakerinlehti pois ja soseuta keitto sauvasekoittimella.
  6. Lisää suola ja pippuri.
Share this Recipe