Print Recipe
Kvinoaletut
Servings
8 lettua
Ingredients
  • 120 g kvinoahiutaleita
  • 2 keskikokoista luomukananmunaa
  • 1/2 tl gluteenitonta leivinjauhetta
  • 120 ml luomumaitoa tai kasviperäistä maitoa
  • kookosöljyä paistamiseen
Servings
8 lettua
Ingredients
  • 120 g kvinoahiutaleita
  • 2 keskikokoista luomukananmunaa
  • 1/2 tl gluteenitonta leivinjauhetta
  • 120 ml luomumaitoa tai kasviperäistä maitoa
  • kookosöljyä paistamiseen
Instructions
  1. Laita kaikki raaka-aineet kulhoon (kookosöljyä lukuunoottamatta) ja soseuta käsiblenderillä kunnes taikina on tasaista. Lämmitä lettupannu ja lisää kookosöljyä paistamiseen. Kaada ohut kerros taikinaa lettupannuun. Paista yhtä puolta kunnes pinnalle muodostuu pieniä reikiä tai kuplia. Käännä varovasti. Paista vielä muutama sekuntti. Tarjoile lämpimänä hunajan, tuoreiden marjojen ja vaikkapa cashew-kerman kera. Reseptin loi CNM:n luennoitsija Holly Taylor
Share this Recipe