Print Recipe
Raaka kukkakaali tabouleh mangon, punasipulin ja chilin kanssa
Servings
6 hengelle
Ingredients
Raaka-aineet
  • 1 punasipuli silputtuna
  • 5-6 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 luomukukkakaalia (raastettuna, voit käyttää myös silppuria)
  • 4 kourallista persiljaa silputtuna
  • 2 kourallista mintun lehtiä silputtuna
  • 1 kourallinen korianteria silputtuna
  • 2 chiliä murskattuna
  • 1 iso mango kuutioituna
  • Merisuolaa ja mustapippuria
Lisukkeet
  • Lisää päälle granaattiomenan siemeniä, pähkinöitä tai seesamsiemeniä!
Servings
6 hengelle
Ingredients
Raaka-aineet
  • 1 punasipuli silputtuna
  • 5-6 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 luomukukkakaalia (raastettuna, voit käyttää myös silppuria)
  • 4 kourallista persiljaa silputtuna
  • 2 kourallista mintun lehtiä silputtuna
  • 1 kourallinen korianteria silputtuna
  • 2 chiliä murskattuna
  • 1 iso mango kuutioituna
  • Merisuolaa ja mustapippuria
Lisukkeet
  • Lisää päälle granaattiomenan siemeniä, pähkinöitä tai seesamsiemeniä!
Instructions
  1. Aseta kulhoon silputtu punasipuli, sitruunan mehu ja oliiviöljy. Jätä maustumaan.
  2. Poista kukkakaalista lehdet. Leikkaa kukkakaali kuutioiksi ja laita silppuriin kunnen koostumus muistuttaa kvinoaa.
  3. Lisää kukkakaalin joukkoon persilja, minttu, korianteri ja chili. Sekoita hyvin. Lisää sen jälkeen sipuli-sitruuna-oliiviöljysekoitus. Sekoita hyvin jällee kerran.
  4. Lisää kuutioidut mangon palat ja mausta tabouleh oman maun mukaan. Tarjoile ehdotettujen lisukkeiden kera!
Share this Recipe