Hermann Keppler

Hermann Kepplerillä, CNM:n perustaja ja rehtori, on yli 30 vuoden kokemus naturopatian harjoittamisesta.

hermann-keppler

Hermann Keppler – Principal, ND

Opiskellessaan Saksassa, Sveitsissä, Israelissa, Tanskassa sekä Yhdysvalloissa hän erikoistui homeopatiaan, ravitsemukseen, fytologiaan, akupunktioon sekä klinikan johtamiseen. Hän on kirjoittanut useita teoksia ja esiintynyt lukuisissa haastatteluissa sekä radiossa että televisiossa.

Avatessaan oman klinikkansa homeopaattina, Hermann huomasi pian, ettei kyennyt hoitamaan jokaista apua tarvitsevaa potilasta. Hän täydensi osaamistaan iridologiasta, kiinalaisesta diagnostiikasta, ravitsemustiedosta, kudosten suoloista, kasvihoidoista, ensiavullisesta homeopatiasta, sekä fytologiasta ja oli näin valmis auttamaan isompia määriä ihmisiä. Vastaanotosta tuli paikka, josta sai apua koko perheelle. Hän päätti avata oppilaitoksen, joka voisi auttaa tulevia luonnollisten hoitomuotojen ammattilaisia oppimaan ja menestymään alalla, sisällyttämällä Hermannin omat erikoistumisalat opintosuunnitelmaan.

Hermann Keppler perusti ensimmäisen College of Naturopathic Medicine oppilaitoksensa Lontoossa vuonna 1998. Pian toimipisteiden määrä kasvoi niin Englannissa kuin Irlannissakin, missä CNM on nyt suurin luonnollisten hoitomuotojen kouluttaja.

CNM:n sisarkoulu ASNH avattiin Pohjois-Amerikassa vuonna 2013.  CNM Suomi sekä Norja tarjoavat tällä hetkellä diplomikoulutusta ravitsemukseen. CNM Suomi tarjoaa mahdollisuuden opiskella ravintoterapeutiksi verkkossa. Nykyään CNM on yksi maailman suurimmista luonnonmukaisien hoitomuotojen kouluttajista.

Seuraavaksi: Naturopaattinen ravitsemus – Mitä on naturopaattinen ravitsemus?

 

“Mikäli haluat opiskella luonnonmukaisia hoitomuotoja akateemisessa ympäristössä, olet oikeassa paikassa. Tervetuloa!”

Hermann Keppler - Rehtori, ND